Mandag eftermiddag på vej hjem fra arbejde, var jeg et smut forbi Super Brugsen for at handle ind til aftensmaden. Min datter kunne tænke sig søde kartofler, så det var det jeg gik efter. Jeg havde lagt mine vare på båndet, og ekspedienten var ved at skanne dem, da den næste i køen henvendte sig til mig. Hun var nysgerrig på, om de søde kartofler smager meget sødt og hvordan jeg tilbereder dem. Vi fik en hyggelig snak om dette, og jeg gik ud af Brugsen med inspiration til midt næste indlæg på bloggen.

Læs mere

 

Når duften af nybagte boller breder sig i huset, stiger forventningen om en snarlig smagfuld mundfuld i hyggeligt samvær med familien formentlig hos de fleste.  Disse boller med hvid hvede og chiafrø smager godt, og er derfor blevet “godkendt” hjemme hos mig, og så er de oveni købet sprængfyldt med masser af sunde fiber, proteiner og fedtsyrer.

Læs mere

 

Efter jul og nytår med god og dejlig mad, er hverdagen skudt i gang. Ved siden af min private praksis og min blog, arbejder jeg også som diætist i kommunalt regi. Her startede mandag en ny kollega i et barselsvikariat for vores fysioterapeut. Da vi nåede frokosttid, sagde vores nye kollega, at han var spændt på, hvad diætisten havde med i madpakken. Ups, “diætisten” havde ikke lige haft tid og overskud til at tænke i madpakker.

Læs mere

Jeg har længe haft en drøm om at lave min egen blog. Dette har jeg nu indfriet, og her kommer mit første indlæg på min blog, som jeg håber I vil tage godt imod.

Forventningerne til nytårsmenuen er hjemme hos mig altid stor. Det er årets sidste dag, og maden skal bare være noget særligt. I år skal jeg holde nytår sammen med mine mand, mine forældre, min kusine og hendes mand. Det glæder jeg mig rigtig meget til.  Efter en jul, hvor jeg selv og min familie har stået i køkkenet, både til juleaften og til julefrokoster er vi blevet enige om at bestille maden udefra.

Læs mere