Har du prøvet et hav af slankekure før, så ved du også godt at det for det første sjældent er let, men ofte hårdt, fordi du ofte skal bruge mere tid, flere penge på mad og undvære alt det du godt kan lide. Du ved også, at det virker til at starte med, men det sjældent holder særligt længe hvorved du er tilbage ved samme vægt, plus lidt ekstra, som inden du startede kuren.

Mad & mindset forløbet er til dig der gerne vil knække koden til vægttab og tabe dig EN GANG FOR ALLE, og gøre det uden alt det bøvl du kender fra diverse slankekure og uden at du skal undvære det du godt kan lide at spise.

Tilmelding lukker om:

0Weeks0Days0Hours0Minutes0Seconds

100 % værdi hvis du kan genkende følgende

Du har kæmpet med at tabe dig mange gange og måske i flere år og føler dig nu bare så smertefuldt træt og frustreret over at det ikke lykkes, at du har givet op og lader stå til. Du tænker måske enda, at du er sådan en, der ikke kan tabe sig.

Du ved udemærket godt hvad du BØR spise. Du oplever alligevel, at du gang på gang falder i sukker- og fedt fælden, hvilket giver dig dårlig samvittighed, måske endda gør dig skamfuld over at du ikke kan “styre dig”.

Tænker, at alt det der smager godt, er usundt og skal undgås og derfor spiser du gulerødder, så du er ved at brække dig over det, alt i mens dine tanker om flødeskumskager, slik og chips er ved at overmande dig.

Du holder striks kur i hverdagen, for så at have cheat dag hele weekenden og mandag morgen når du står på vægten, så har du taget alt det på, som du tabte dig fra mandag til fredag.

Du er træt af at veje for meget, fordi det er en belastning for dine knæ, det gør det svært for dig at tage strømper på og komme op fra gulvet, når du har leget med dine børn.

Du drømmer om at få mere energi, overskud til at lave andet når du kommer hjem fra arbejde end at smide dig på sofaen.

Og du drømmer om igen at kunne passe dine fine nederdele eller kjoler som hænger inde i skabet og bare venter på dig.

En enestående løsning på dit problem der ikke handler om at du BARE skal lukke munden og lette R….

Hvis du genkender dig selv i ovenstående, så ved jeg at du rigtig mange gange har forsøgt lige netop det. Altså at lukke munden og lette r… At du har fået af vide at det handler om viljestyrke og da du åbenbart ikke kan mestre det, så må du jo have rygrad som en regnorm.

Med snart over 3000 kvinder og mænd der har siddet overfor mig ved jeg om nogen, at det ikke er sådan tingene hænger sammen. Hvad vi spiser og hvorfor vi gør det er ikke altid rationelt og derfor er løsningen ikke at lukke munden og lette r…

Mad & mindset forløbet løfter vægttab op på et helt andet plan.

Et plan hvor vi selvfølgelig arbejder med hvad du skal spise, men vi arbejder også med dit mindset, alt det der spænder ben for et varigt vægttab, dine cravings, følelsesspisning, mad- og vægttabsmyter m.m

Det bliver intens, men det bliver godt!

Er du klar til en positiv forandring? Vægttab, at lære at holde vægten og få et afslappet og balanceret forhold til mad? Uden kure og restriktioner?

Det får du ud af at deltage på Mad & Mindset forløbet

  • Vægttab der holder og ikke føles som en kamp fyldt med forbud og afsavn.

  • Lærer dig hvordan du spiser sundt og lækkert, med plads til det du godt kan lide, mens du taber dig.

  • Lærer dig at håndterer dine følelser uden at du behøver at dykke i slik eller chips skuffen, når noget bliver svært.

  • Lærer dig at bruge dine tanker konstruktivt og selvkærligt, så du nemt kommer tilbage på sporet igen, hvis du er faldet i.

Mad & Mindset forløbet er til dig der:

  • Har haft yoyo vægt de sidste mange år
  • Har prøvet alt før for at tabe dig, undtagen at arbejde med dit mindset
  • Er parat til at arbejde med dit mindset
  • Tør være ærlig om det der er svært
  • Har mod på at gøre det i en mindre gruppe
  • Vil tabe dig uden at være på kur, men er parat til at prøve noget nyt, også på mad siden

Pris 2597 kr.

De transformerende emner vi skal igennem på Mad & Mindset kurset

Alt det praktiske du skal vide

Kurset foregår i små lukkede grupper med max 6-8 deltagere.

Opstart 18. maj 2022 kl. 16.30-18.30.

I Klinikken på Holbækvej 17, 4450 Jyderup.

Pris: 2597 kr.

Er i 2 der tilmelder jer, så skriv eller ring til mig, så får i begge 300 kr. i rabat.

Tlf.: 24 60 25 86

Du får en kostplan på 1500 kcal, og adgang til masser af lækre opskrifter, flere kost- og madplaner, guides m.m. så du kommer godt i gang med dit vægttab.

Vil du også gerne i gang med træning, så har du mulighed for at tilkøbe det.

Fx træning 2 gange om ugen, tirsdag og torsdag ved Fysioterapeut Ann Louise Mygind eller have yoga fredag (yoga i haven ved klinikken) ved Yoga instruktør Marianne Beyer.