Kickstart dit vægttab

Tab dig ½-1 kg på 7 dage

Er du i tvivl om hvad du skal gøre for at tabe dig?

Sådan helt konkret hvad skal du spise, hvor meget eller hvor ofte, og vel og mærke uden at være på en restriktiv slankekur, der gør dig slap, mat og irritabel?

Her er løsningen:

Kickstart dit vægttab med en komplet kostplan til 7 dage på 1500 kcal med helt almindelig mad du sikkert allerede har i dit køkken.

Så slut med, “Jeg starter på mandag, på onsdag, når tante Anna’s fødselsdag er ovre”.

For du kan starte allerede nu!

Inklusiv 5 videoer der klæder dig godt på til at træffe de gode sunde valg og sikre dig et varigt vægttab.

Når du investerer i online kurset Kickstart dit vægttab, så får du:

Komplet kostplan til 7 dage på 1500 kcal, så behøver du ikke selv tælle kalorier og bekymrer dig om du får for meget eller for lidt mad.  

5 små videoer på max 10 min der giver dig viden og redskaber til at nå i mål med dit vægttab og holde det og som du kan se når du har tid til det og når det passer ind i din hverdag. 

Bonus materiale, herunder guides og opskrifter der er designet til at inspirere og hjælpe dig endnu bedre på vej, og at slippe sukkertrangen om eftermiddagen. 

Sådan foregår det

Når du har tilmeldt dig, så får du straks din kostplan og din første video, direkte sendt til dig på din mail. (Husk derfor at tilmelde dig med den rigtige mail – tjek, at du har skrevet rigtig og husk at vælge tilmeld nyhedsbrev, ellers må jeg ikke sende dig en mail 😉).

Du kan gå i gang med din kostplan med det samme, for der er ingen specielle ingredienser du skal ud og købe først.

Herefter får du de næste 4 dage, hver dag en video der relaterer sig til et vigtig emne i forhold til vægttab, samt bonus materiale der understøtter dagens emne. Altid tilsendt til dig på din mail.

Er du i tvivl om kurset er noget for dig og om du reelt vil tabe dig på de 7 dage?

Jeg kan garantere dig, at du taber, hvis du vejer for meget, altså har et BMI over 25 og følger kostplanen. Er du inaktiv, så kan du stadig tabe dig, men du skal evt. udelade mellemmåltiderne.

Kostplanen vil give dig et godt fundament, med de rette næringsstoffer, så du nemmere taber dig, stå i mod fristelserne, får mere energi og overskud. 

Skulle du mod forventning ikke tabe dig og heller ikke få udbytte af kurset, så lover jeg dig at du får pengene tilbage.

Hør hvad andre har fået ud af kurset

Deltagerne var alle med på min gruppe challenge “Kickstart dit vægttab” i begyndelse af året.

“Hip hip hurraaa jeg er nede på 77,2 så 800 gram. Jeg fik lært at jeg skal kigge på mit protein indtag, hvilket jeg har fået for lidt af. Tak for gruppen kommer helt til at mangle den” 😊

“Jeg vil gerne takke for denne uge, det har været en god start på det nye år i forhold til at få det rette fokus igen. Mit største fokus har været mængden af grøntsager og protein, men jeg har fortsat desværre været udfordret af at snacke lidt og tror at jeg skal blive meget bedre til at fastholde mine måltider, men når man går herhjemme i coronabobler, så er der ikke lige så faste rammer, som på en normal hverdag. 500 grams vægttab. Jeg er godt tilfreds.”

“Hvor har jeg da også lært meget den første uge.
Tallerken opdeling, mellemmåltider og mere fokus på morgenmad og grønt – jeg blive bedre
Og glæder mig til at forsætte” 🙏😍

Så er du klar til at kickstarte dit vægttab?

At slippe alle bekymringer om hvad du skal spise, hvornår og hvor meget?

At blive taget i hånden hver dag og hjulpet i gang med et vægttab uden restriktioner og forbud?

Og uden at du skal investerer i en halv bondegård?

Din investering i “kickstart dit vægttab – tab dig ½-1 kg på 7 dage”.

Med komplet kostplan til 7 dage, 5 videoer og lækkert bonus materiale.

PRIS 450 kr.

Ja tak - jeg er så klar!