Vægttab uden afsavn

I et vægttabsforløb hos mig arbejder vi med realistiske mål og ændringer i din livsstil der er tilpasset din hverdag og som er til at leve med resten af livet.

De færreste opnår deres mål ved at undvære det som de godt kan lide og som de nyder at spise. Hos mig er der derfor ikke forbud, men fokus på mængder, så du taber dig uden følelsen af store afsavn.

Jeg vejleder på en letforståelig måde og du får konkrete redskaber og strategier som støtter dig i de sunde valg og gør det nemt for dig at spise det samme mad som resten af familien, uanset om i spiser hjemme eller ude.

Sammen arbejder vi med de livsstilsændringer der er rigtige for dig.

Jeg er med dig hele vejen

Alle mennesker er forskellige, så ingen plan passer til alle, det gælder i forhold til din livsstil, men også i forhold til din fleksibilitet eller mulighed for fremmøde i klinikken.

Sammen lægger vi en plan for dit forløb, så du når i mål med dit vægttab uanset om dette er ved personligt fremmøde eller ved at vi mødes online.

Jeg er med dig hele vejen, eller så længe som du har brug for det, både under dit vægttab, men også efter du har tabt dig, når du skal til at holde vægten.

Find dit vægttabsforløb her

KONTAKT MIG NU

Vil du gerne have min hjælp til en sundere livsstil?

Så kontakt mig på telefon 2460 2586, send mig en mail eller book tid online.