Online kurser

Online kurser du får adgang til med det samme, så du allerede i dag kan begynde din rejse mod en sundere og lettere dig.

Kickstart dit vægttab

Tab dig ½-1 kg på 7 dage

Kickstart dit vægttab

Kickstart dit vægttab er til dig, der er usikker på hvordan du kommer i gang med dit vægttab. Altså du er usikker på hvad der virker, og hvad du skal spise. Du har ikke lyst til at være på kur, men vil have enkle redskaber til hvordan du ændre din livsstil og taber dig uden restriktioner og forbud.

Det får du:

Komplet kostplan til 7 dage på 1500 kcal, så du ikke selv skal bøvle med, at finde ud af hvad du skal spise, regne kalorier og finde opskrifter. I stedet kan du bruge din energi på bare at nyde, at sætte fokus på dig selv og sin proces.

En ny video hver dag i 5 dage, der introducerer dig til hvordan du enkelt og simpelt, sammensætter din mad og ændrer dine nuværende vaner, så du tabe dig.

Bonus materiale med hver mail, herunder flere videoer, opskrifter, guides m.m.

Hold vægten over sommer

uden at droppe is, rosé og kulørte drinks

Vil du gerne nyde sommeren med is og rosévin på terrassen uden frygten for at det koster dig flere overflødige kilo der hænger ved og er bøvlede at komme af med når sommeren er overstået?

“Hold vægten over sommer”, er kurset der lærer dig hvordan du finder en god balance mellem at nyde og ikke føle at du går glip af noget, uden at du samtidig slippe tøjlerne helt.