Er det tid nu?

Til at genopdage hvem du dybeste set er uden alle begrænsningerne, selvkritikken, perfektionismen, når du ikke længere lader dig begrænse, nøjes med eller holder dig tilbage fra at leve livet som du dybeste set drømmer om i den krop du dybeste set længes efter? At Forvandle begrænsninger til muligheder og opnå indre frihed?

Mærker du et ønske om at skabe en støttende og positiv relation til dig selv, din krop, mad og vægt. En relation som er fyldt med nærende selvkærlighed, hvor du står stærkt og urørligt, fyldt med ro, selvtillid og glæde? Og lever fyldt med passion, autenticitet og en strålende YES følelse i hjertet.

YES?

YES til at bygge selvtillid og erstatte selvkritik med selvmedfølelse og positive tanker.

YES til at prioritere egne behov, lykke og velvære, fordi jeg fortjener det.

YES til at sætte sunde grænser og værne om min egen indre balance og trivsel.

YES til at give mine følelser plads uden at undertrykke dem med mad.

YES til at omfavne min krop med kærlighed og accept og elske den præcis som den er.

YES til at slippe frygten for at fejle og give mig selv tilladelse til at eksperimentere og vokse.

YES til at frigøre mig fra selvbebrejdelse og bekymringer om vægt.

YES til at prioritere min sundhed og velvære frem for at opfylde samfundets idealer.

YES til at skabe det liv, jeg ønsker, ved at træffe aktive valg og handlinger.

YES til at omfavne ”Yes følelsen” og leve et liv fyldt med glæde, autenticitet og selvkærlighed!

ReConnect forløbet er ikke bare endnu et vægttabsprogram.

Det er personlig transformation, hvor du genopdager dit indre lys og begynder at omfavne den bedste version af dig selv.

Det vi skjuler eller ikke vil være ved!

De vi skjuler for os selv og andre vil altid være smertefuldt og fyldt med skyld og skam. Det kan være at du har smertefuldt ondt i maven, eller har følelsesmæssige tømmermænd, fordi du har overspist. Det kan være en følelsesmæssig smerte fordi du udadtil ser ud til at have styr på dit liv, mens du indadtil oplever kaos af usikkerhed og en følelse af, at du ikke er god nok eller ikke slår til. Eller måske er du vred og oplever en følelse af uretfærdig, der får dig til at dulme det med slik, chokolade og fastfood.

Når vi giver slip på vores dybt skjulte mønstre, så sker der noget magisk. Du opdager at alt det du troede du var og det du troede du ikke var, forandres. Du står stærkere i dig selv, dit indre lys skinner klart og ubesværet og det der har fastholdt dig i en negativ relation til din krop, mad og vægt er erstattet af selvkærlighed og accept, der styrker dit selvværd og selvtillid.

ReConnect

Sammen med mig arbejder du på din selvkærlighed, kropspositivitet, mindfulness, intuitive spisning og meget mere. Gennem denne dybe indsigt og bevidsthed lærer du, at lytte til din krop, respekterer dens behov og opbygge sunde vaner, der varer ved.

Du lærer at identificere og adskille fysiske sult- og mæthedssignaler, håndtere følelser på mere konstruktive måder end ved at dulme med mad, samt udvikle et sundere og mere kærligt forhold til din egen krop.

Forløbet er for kvinder der IKKE søger en slankekur eller hurtige quick-fixes men som er parat til at arbejde med de dybt skjulte og smertefulde mønstre og skabe en selvkærlig relation til sig selv.

Du får altså ingen kostplaner eller lister med hvad du skal spise, det behøver du ikke hos mig – for det dic-connecter dig med dit intuitive selv, som bliver din kærligste guide resten af dit liv. Din krop ved intuitivt, hvad der er den optimale ernæring for den, men du kan ikke tune ind på kroppens behov, når du er afledt fra dit dybe inderste jeg.

Når du skræller lag for lag af de ubevidste skjulte mønstre, lærer du at lytte til din krops signaler og spise på en måde, der nærer dig og opbygger sunde vaner, der varer ved.

Sammen med mig på ”ReConnect” oplever du en tryg og støttende fællesskabsånd, hvor du kan dele dine erfaringer og udfordringer med andre kvinder, der også er på deres rejse mod et sundere og mere positivt forhold til deres krop og mad. Jeg vil guide dig gennem transformative øvelser, meditationer, refleksioner og værktøjer, der hjælper dig med at identificere og bryde fri af de mønstre, der har holdt dig tilbage, så du kan genskabe forbindelsen med dig selv og opleve frihed på et dybt plan.

Du vil opdage en fornyet følelse af selvtillid og mod til at tage aktive skridt mod at få den krop og det liv du længes efter. Du vil udfordre dig selv, træde ud af din komfortzone og turde prøve nye ting, som du tidligere har undgået. Det bliver vildt, men det bliver godt. Jeg er med dig hele vejen i et kærligt, støttende og varmt følgeskab.

Heidi

Du får:

⭐ Online live workshop med refleksion og coaching
⭐ Guidning og feedback på Q&A
⭐ Live individuel Hot Seat coaching for 2 personer
⭐Fællesskab i lukket Facebook gruppe med sparring og feedback
⭐Gruppeaktiviteter, øvelser og worksheets
⭐Meditationer, der ”ReConnecter” til en dyb forbindelse i dig selv
⭐ 6 ugers online intensiv og transformerende forløb
⭐ E-bogen: ”Lækkert og sundt”, godt med grønt.

Datoer til din kalender

Undervisning og støtte på zoom

23. august
30. august
6 september
13. september
4. oktober
11. oktober
Onsdag kl. 16.30

Q&A

26. august
14. oktober
Lørdage kl. 10.00

Hotseat

9. september
7. oktober
Lørdage kl. 10.00

Der er kun plads til 15 skønne kvinder, så jeg kan støtte hver enkelt af jer i jeres forløb.

Lad magien begynde

_______

Opstart 23. august 2023 kl. 16.30
Investering: 8.000 kr. / 3 rater a 2667 kr.

Prisen er en intropris og stiger næste gange til 10000 kr.

Jeg vil elske at arbejde med dig, så kan du mærke at det er det rigtig for dig, så vent ikke – tag din plads nu.

Hvad siger tidligere klienter om samarbejdet med mig?

“Jeg er blevet bevidst om uhensigtsmæssige tankemønstre og har fået nogle brugbare værktøjer til at bryde disse”.

Specielt Heidis fokus på at arbejde med ens følelser i forhold til mad, synes jeg har været værdifuldt og adskilt hendes forløb fra andre vægttabsforløb.

Vi starter om:

0Weeks0Days0Hours0Minutes0Seconds