Slip følelsesspisning og find din naturlige vægt

Vægttab handler grundlæggende om at være i kalorieunderskud og er du det, så taber du dig.

Men et fokus udelukkende på at være i kalorieunderskud, løser ikke de bagvedliggende vaner og årsager til at du har taget på, vejer for meget og har svært ved at tabe dig.

Et varigt vægttab opnås bedst ved at vi arbejder med vores vaner, hvor de kommer fra og hvad de giver os, for at finde ud af hvorfor vi er fastlåste i dem og ikke kan give slip.

Nogle vaner kan være nemme at ændre, mens andre vaner kan være svære at ændre, som for eksempel når man spiser for at dulme svære følelser af stress, vrede og smerte. Det er ofte disse vaner der spænder ben for et varigt vægttab.

På dette kursus får du enkle redskaber til hvad du skal spise og hvordan du slipper følelsesspisning så du taber dig og finder din naturlige vægt uden forbud og afsavn.

Få et naturligt forhold til mad og vægt

Kurset her er for dig der:

 • tænker at udfordringer med mad og vægt skyldes at du har rygrad som en regnorm og at du bare skal tage dig sammen
 • gang på gang lover dig selv, at nu er det slut med slik, chokolade og kager for så at falde i når du bliver presset, ked af det eller vred
 • føler dig som en dårlig person når du har spist noget “usundt”
 • er flov over din vægt og din krop og undgår helst at veje dig
 • tænker at alt bliver bedre når bare du har tabt dig
 • tænker at du ikke kan spise det du nyder at spise og samtidig tabe dig
 • er madforvirret over de mange modstridende oplysninger om hvad der er sundt – ikke sundt
 • har svært ved at begrænse dine portioner af mad, slik og kager

Undervisning og gruppe coaching

Kurset hjælper dig med at slippe følelsesspisning, så du taber dig og finder din naturlige vægt, uden slankekur, forbud og afsavn.  Du vil samtidig opleve at du bliver gladere, får mere personligt overskud og større selvtillid.

Det foregår ved hjælp af professionel undervisning og gruppe coaching hvor vi blandt andet arbejder med emner som:

 • hvad er en naturlig vægt for dig
 • hvorfor slankekure ikke virker
 • hvordan du med simple redskaber spiser sundt uden at tælle kalorier
 • hvorfor du dulmer svære følelser med mad og hvordan du ændrer det
 • hvordan du lærer at sige fra og mærke dig selv
 • hvordan du spiser mindful og bruger din sult- og mæthedsfølelse til vægttab
 • hvordan du fastholder de sunde vaner selv når du har travlt og er presset

Modul 1

På dette første modul sætter vi fokus på din motivation for vægttab. Hvorfor er det vigtigt for dig at tabe dig – hvad vil det give dig at opnå et vægttab. Vi snakker kropsidealer og hvad det gør ved din kropsglæde.

Modul 5

Til side sætter du dig selv og gør alt for at tilfredsstille andre? Så får du på modul 5, redskaber der hjælper dig med at vælge dig selv til og styrke din selvtillid. Det gør det nemmere at sige nej tak til kage eller levne på tallerkenen og samtidig have det godt med det.

Modul 2

Nøglen til et vellykket vægttab er ikke en restriktiv slankekur, men ændring af din livsstil. På dette modul lærer du at sammensætte din mad ud fra 4 simple punkter, så du nemt taber dig uden at tælle kalorier eller være på kur.

Modul 6

På dette modul bliver du introduceret til mindful spisning. Du får redskaber der hjælper dig med at spise langsomt med nærvær og nydelse, samt redskaber der hjælper dig med at bruger din sult- og mæthedsregulering til vægttab.

Modul 3

Dette modul giver dig svaret på hvorfor restriktive slankekure ikke er løsningen. Vi arbejder med dine egne overbevisninger om vægttab og slankekure, så du får et balanceret og naturligt forhold til mad.

Modul 7

Når man er presset og har travlt så er det let at falde for de hurtige ”usunde” løsninger. Modulet her hjælper dig med at blive bevidst om dine udfordringer og giver dig redskaber til at fastholde den sunde livsstil selv når du er presset.

Modul 4

Spiser du på dine følelser eller på indgroede vaner, så får du her på modul 4, hjælp til at stiller skarpt på lige netop dine trigger punkter og hvordan du slipper følelsesspisning og finder din naturlige vægt.

Modul 8

På det sidste modul kigger vi på hvad du har fået med dig af positive og brugbare redskaber.  Vi lægger også en plan for hvad du skal arbejde videre med for at fortsætte med at have et naturligt forhold til mad og din vægt, så du kan fastholde et varigt vægttab.

Praktiske oplysninger

Kurset strækker sig over 8 gange med mødegang 1 gang om ugen.

For at give dig den bedst mulige tryghed til at åbne op og være deltagende omkring dine udfordringer er der plads til max 7 deltagere.

Underviser på kurset er klinisk diætist Heidi Olsen og kognitiv terapeut Ann Louise Mygind.

Du kan tilmelde dig og betale via tilmeldingsknappen her på siden.

Du kan også tilmelde dig og betale via mobile pay nr. 76 598 – husk samtidig at sende mig en mail med dine kontaktoplysninger.

Kurset foregår i klinikken på Holbækvej 17, 4450 Jyderup.

Kursus start

Onsdag d. 21. oktober – 9. december 2020

Kl. 16.30-18.00.

Pris 2597 kr.

Beløbet kan betales i 3 rater.