Vægttab i klinikken

Et vægttabsforløb i klinikken giver dig de bedste muligheder for en personlig kontakt præget af stor faglighed, erfaring og viden.

Den første samtale varer ca. 1 time, hvor jeg blandt andet spørger ind til dine nuværende kost- og aktivitetssvaner, din hverdag, døgnrytme, arbejdsliv m.m.

Dette med henblik på at hjælpe dig bedst muligt med at nå dit mål.

Vi arbejder med fokuspunkter for forandring af vaner og/eller din egen personlige kostplan.  Derudover bliver du også vejet, får målt  BMI, fedtprocent, muskelmasse og taljemål.

Vægttab er en proces

Vægttab er en proces og afhængig af hvor meget du skal tabe dig, så strækker et vægttabsforløb sig for de fleste over et halvt til et helt år med opfølgninger ca. hver 3-4 uge.

Hvis du bekymrer dig for at vægten stiger igen, nå du har nået dit ønskede vægttab, så vil jeg anbefale dig at aftale tid til opfølgning med fokus på fastholdelse af dit vægttab.

Typisk opfølgning i vægttabsvedligeholdelses fasen vil være hver eller hver anden måned indtil du er sikker på at du kan stå på egne ben.

Spiser du på dine følelser?

Nogle vaner kan være nemme at ændrer eksempelvis at skifte fra sødmælk til minimælk.

Andre vaner, kan være sværere at ændre, som for eksempel når vi spiser for at dulme følelser af stress, vrede og smerte. Det er ofte disse vaner der er årsagen til at man “falder i” og spiser noget af det man tænker er “usundt og forbudt”.  Det er derfor vigtigt at blive bevidst om hvilke vaner du har der  saboterer dit mål om vægttab.

Jeg hjælper dig med at blive bevidst om og ændrer dine vaner både de “nemme” og dem der udløser din følelsesmæssige spisning.

KONTAKT MIG NU

Vil du gerne have min hjælp til et sundere liv?

Så kontakt mig på telefon 24 60 25 86, send en mail eller book tid online.