Derfor skal du ikke på slankekur

Derfor skal du ikke på slankekur

Derfor skal du ikke på slankekur

De fleste jeg møder har prøvet et hav af forskellige slankekure og ja de har opnået et vægttab, men de har også taget det hele og mere på igen. Hvis du gerne vil opnå et effektivt og holdbart vægttab, så handler det om at ændre din livsstil – og det behøver ikke være besværligt eller uforenligt med dit arbejds- og familieliv.

Ulla tabte sig 12 kg på et år

Eksempelvis har en af mine kunder, lad os kalde hende Ulla, tabt sig over 12 kg i løbet af det sidste år og hun siger næsten til mig hver gang hun kommer, at hun ikke kan forstå det ” for jeg gør jo ikke rigtig noget”, siger hun.

Og lige netop dette, passer ikke. Ulla har ændret på små ting i hverdagen, der for hende føles umærkelige og så er hun begyndt at gå nogle gode lange ture. Hun oplever ikke at der er noget hun må lide afsavn på. Er hun inviteret i byen, så undlader hun ikke kagen eller desserten, men hun spiser mindre end hun tidligere ville have gjort.

Vi mister troen på os selv

Det værste ved slankekure er både, at de ikke lykkes på den lange bane, men også det de gør ved os, ved vores tro på os selv og vores livsglæde.  Derfor skal du ikke gå på slankekur i det nye år, men ændre din livsstil.

I min gratis guide til vægttab der holder – få du mine 8 bedste råd til hvordan du nemt og effektivt  ændrer din livsstil  – du kan hente den her Gratis guide til vægttab der holder.

Har du svært ved at finde ud af hvordan du gør, eller har du brug for en der kan hjælpe dig med at fastholde dine livsstilsændringer, så er du velkommen til at kontakte mig.

[maxbutton id=”3″ ]