Se det her billede for dig.

En smuk kvinde og et før og efter billede der viser et vellykket vægttab på 30 kg.

Hvad er det første du tænker?

Tænker du ” Waoo, gid det var mig” eller ”Waoo, hvad har hun gjort”.

Måske tænker du også ”hvad er hemmeligheden”!

Eller ”den kur må jeg også have fat i”.

Du bliver måske også lidt mismodig. Måske tænker du, at uanset hvad du gør og hvilken ”kur” du hopper på, så er der ikke noget der dur for dig. Ikke fordi du ikke har prøvet. Du har faktisk ikke forsøgt andet de sidste mange år.

Når vægttabet ikke lykkes, så handler det sjældent om, at du ikke kan tabe dig, men om at du ikke kan holde dit vægttab. Og det skyldes ofte, at du har tabt dig på en måske, FOR restriktiv måde, som ikke er holdbar på den lange bane.

 

Tilbage til kvinden som vi startede med at snakke om. Hhvad er det så hun gør, når hun lykkes med at tabe sig 30 kg.

 

9 punkter til et sundt, selvkærligt og vellykket vægttab

Der holder på den lange bane

  • For det første, så har hun fundet en løsning der passer til hende.
  • Hun er ikke gået i gang med endnu en slankekur. Det har hun prøvet og har kun oplevet at kiloene har sneget sig lyn hurtigt på igen. Så det gider hun ikke. Denne gang skal det være en løsning der holder for resten af livet.
  • Hun har søgt hjælp hos en professionel. En der vejleder og coacher hende om hvad hun skal spise, og hvordan hun arbejder med de svære spisemønstre. Mønstre som gang på gang har spændte ben for hendes vægttab.
  • Så har hun sat sig et mål og nogle delmål. Men vigtigst af alt, så ved hun at det ikke kun handler om tallet på vægten, men mere om hvad det vil give hende at tabe sig. Følelsen af, at få sin krop tilbage, få mere energi, mere selvtillid, større bevægelighed.
  • Hun er realistisk omkring tidsrammen for vægttabet. At selv om man i realiteten godt kan tabe 30 kg på 30 uger, så vil hun vil hellere bruge dobbelt så lang tid på det. Derved kan hun få arbejdet med sine vaner og få plads til også at hygge med familien om fredagen og deltage i sociale arrangementer, når der inviteres til det.
  • Hun spiser 3 hovedmåltider og evt. 1-2 snacks i løbet af dagen. Hendes snacks har hun mest brug for om eftermiddag, når hun kommer hjem fra arbejde og om aftenen, når hun sidder foran fjernsynet.
  • Grøntsager fylder godt på tallerkenen til alle måltider og hun spiser dem hun bedst kan lide. Hun supplerer med magert protein og grove kulhydrater, samt lidt sundt fedt.
  • Hun ved at der er ikke nogen forbud, ikke noget hun ikke må. For alt det hun ikke må blive bare mere attraktivt, og så bliver det først for alvor svært. Men der er mængder og det er det hun vil have styr på.
  • Falder hun så alligevel i og får overspist, så arbejder hun på at omfavne sin indre kritikkere der fortæller hende at hun ikke dur, at nu er det hele også ødelagt, og at hun derfor lige så godt kan give slip. Hun kommer i stedet tilbage på sporet igen og det gør hele forskellen på om hun lykkes eller ej.

 

Når hun gør det på denne måde, så giver det hende mere ro i hendes hoved, end hvis hun var på slankekur. Ikke at hun ikke skal tænke og træffe bevidste valg – det skal hun, men det bliver nemmere. Hun kan spise det samme som familien og hun behøver ikke melde afbud til familie sammenkomster. Hun spiser det hun kan lide, men tænker over mængderne og træffer mere kaloriesmarte valg.

 

Gør dit vægttab enkelt og ukompliceret

Start med at justerer mængder og træf kaloriesmarte valg

At justerer i mængder og at træffe mere kalorie smarte valg er et godt sted at starte, når man gerne vil i gang med et vægttab, der skal holde på den lange bane. Måske har du hørt udtrykket: “at plukke de lavt hængende frugter først”. Det er det nemme.

 

At ændrer på de “nemme vaner”, dem der ikke er forbundet med følelsesmæssige værdier.

Det er selvfølgelig forskelligt fra person til person, for mig er et nemt valg, at udelade smørret på brødet, mens det for andre vil være ekstremt svært.

Så du skal finde DINE lavt hængende frugter og starte der.

 

Og hvordan gør du så det, sådan helt konkret, så DU også får et vellykket vægttab?

 

Det viser jeg dig i min nye e-guide: Tab dig ½ kg om ugen med små skridt, som er en nem metode der kan bruges af alle kvinder uanset vægt og alder. Guiden har jeg lavet for at hjælpe dig godt i gang med dit vægttab og hurtigt give dig resultater, så du oplever at OGSÅ DU kan lykkes med at tabe dig –  vel og mærke uden alt det bøvl du kender fra almindelige slankekure.

 

E-guiden koster kun 49 kr. og du henter den ved at trykke på billedet.

Når du har betalt får du et link hvor du kan hente guiden.

 

 

Følg mig på Bloglovin 

 

Vil du gerne have min hjælp til at nå i mål med dit vægttab?

Kontakt mig og lad os tage en gratis afklarende samtale, hvor vi får afklaret om det er mig der skal hjælpe dig med dit vægttab og hvordan dit vægttabsforløb skal se ud.

Skal jeg hjælpe dig med dit vægttab

 

Måske du også kunne have lyst til at læse dette

Derfor skal du ikke på slankekur